خانه
درباره ما
تماس با ما
نقشه سایت
درباره مدیران پیوندها عضویت در سایت کمک رسانی مالی
سخن اول
روزنوشت
اخبار و گزارش ها
شبکه ایران زنان
دیدگاه
فرهنگی
اجتماعی
مطالعات زنان
زنان و کارآفرینی
پرسش و پاسخ
English
صفحه اصلي » دیدگاه » یادداشت ها »
  • شنبه، ۱۰ بهمن ۱۳۸۸
  • در سوپر مارکت جنگل
  • نسخه مناسب چاپ
    نسخه مناسب ذخيره
    ارسال به ايميل ديگران
    ارسال به ياهو مسنجر
    اندازه متن: +  -
    تعداد بازديد: 32
    کد خبر: 485
    ×
    *نام:
    *ايميل فرستنده:
    *ايميل گيرنده:
    متن:



    *روباه : به جرم تولید و عرضۀ حنای تقلبی محکوم شد. خیلی ها شکایت کرده بودند که ماههاست حنای روباه هیچ رنگی ندارد.


    *شیر : مدعی شد که شامپوهای ضد ریزش پشم، همه، تقلبی از کار درآمده ند. موسسات ریز و درشت ترمیم پشم هم هیچ کاری از دستشان برنمی آمد: شیر پشمش ریخته بود و این، خیلی غم انگیز بود! در خواب کابوس می دید و در بیداری کابوس می ساخت!


    *گرگ :
    اهالی جنگل را متهم به آتش افروزی و خرید و فروش مواد آتش زا می کرد. به مقامات ذیربط شکایت کرده بود که بعضی ها با افروختن شبانۀ آتش در اطراف خود، نمی گذارند گرگها، این عزیزان دل جنگل، امور را بخوبی رتق واز آن مهمتر، فتق کنند!


    *موریانه : شایع شده بود دوپینگ کرده و مواد نیروزا استفاده کرده است. موریانه همۀ این شایعات را رد می کرد و می گفت: دندان همان دندان است، پایه ها یک کمی پوسیده شده اند!


    *زنبور:
    پس از بررسی کیفیت کالاهای غرفۀ عسل، متهم شد که شکر خورده است. زنبور ضمن تایید این اتهام، گفت که بیشترین حجم شکر را زمانی خورده است که زیر بار شیر و گرگ و روباه رفته است!
     

    * بز : متهم شد که به خاطر بلند پروازی، باعث سرنگونی بعضی قفسه ها شده است. مکلف شد که مثل بچۀ گوسفند سرش را بیاندازد پایین و آرام آرام راه برود .


    * لاک پشت : به علت ارتکاب مداوم به چانه زنی از بالا ،توسط فوق تخصص ترمیم چانه تحت نظر دائم بود و کمتر در سوپرمارکت آفتابی می شد.


    * گاو : گاو شهری، به غرفۀ دستمال کاغذی و پمپرز که می رسید، می گفت: "آخ جون! غذا!"  بسکه گاو بود!


    * جغد : روزها می خوابید و شبها دنبال گشت و گذار می رفت. او را پشت در بستۀ سوپر مارکت دیده بودند که با حسرت، غرفۀ عینک های آفتابی را نگاه می کند!

     

    January ۱۷, ۲۰۱۰ 


    بی بی گل

     

    مطالب مرتبط:
    در سوپر مارکت جنگل
    نقش زنان در فرآیند صلح(۱)‏
    جهان نیازمند حاکمیت «روح زنانه»
    واپس گرایی و مصادره دستاوردهای زنان
    روزی، روزگاری یک دختر ونزوئلایی
    فرودستی و فرادستی
    نگاه منصفانه به موضوع زن در ایران
    "امور زنان" فقط یک کلید دارد.
    ائتلاف فراجناحی زنان برای دستیابی به مطالبات خود
    زنان انسان های تصمیم گیر و تصمیم ساز
    می پرسم وقتی اسلام مدافع زنان را داریم، چرا فمینیسم
    رسانه ها و سیاستگزاری برای زنان
    بازخوانی تاریخی / سالروز صدور فرمان تشکیل بسیج دانشجو و طلبه از سوی حضرت امام( س)
    اداره جهان و پیشنهادی دیگر
    بسته های پیشنهادی ومشوق های زنان
    معصومه ابتکار در وبلاگ خود نوشت: ۱۳ آبان آغاز جدایی

کتاب خانه اندیشکده روابط بین الملل- مطالعات زنان تابناک مجله  اینترنتی دخت ایران iranzanan in inglish
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شبکه ایران زنان بوده و هرگونه باز نشر مطالب منوط به درج منبع می باشد.
دایر شده توسط نگاه نرم
بازديد امروز:3779
بازديد ديروز: 323
بازديد از ابتدا:34143
افراد آنلاين: 6