• چهارشنبه، ۱۱ آذر ۱۳۸۸
  • سهیلا جلودارزاده: جامعه ما از سیاست، زده شده است، نه سیاست‌زده
  • نسخه مناسب چاپ
    نسخه مناسب ذخيره
    ارسال به ايميل ديگران
    ارسال به ياهو مسنجر
    اندازه متن: +  -
    تعداد بازديد: 257
    کد خبر: 77

     آن‌ها که همه چیز را سیاه و سفید می‌بینند دچار سیاست‌زدگی شده‌اند

     jlodarzade.jpg
    عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار با بیان این‌که عرصه‌ سیاسی ما دچار سیاست‌زدگی و جامعه ما از سیاست، زده شده‌ است، گفت: «دنیادوستی» برخی مسوولان و ترجیح منافع خود بر دیگران، دلیل اصلی این سیاست‌زدگی است.
     
     
    سهیلا جلودارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) افزود: سیاست‌زدگی را می‌توان در بخش‌های حاکم جامعه دید، نه اکثریت مردم؛ زیرا این بخش بر اساس سیاست‌های مورد نظر خود تمام مسائل را تعبیر و تفسیر می‌کند.
     
    وی افزود: تعریف سیاست، تدبیر امور یک ملت است که اساسا سیاست‌زدگی با این تعریف جور در نمی‌آید. متاسفانه امروز جامعه سیاسی ما دستخوش سیاست‌زدگی شده، نه جامعه‌ مردمی. مردم ما با هر شرایطی کنار می‌آیند و هرچقدر ضرر می‌کنند و تحت فشار قرار می‌گیرند آن را در معیار وفاداری خود به نظام دخالت نمی‌دهند و به تبعیت از مولای خود زیر فشارها سکوت می‌کنند و با نظام و دولت خود نمی‌جنگند، بلکه به آرمان‌های امام (ره) و انقلاب معتقدند و همواره امیدوار هستند و زیر بار مشکلات می‌گویند «ان‌شاءالله حل می‌شود»؛ لذا اکثریت مردم ما سیاست‌زده نیستند؛ البته اقلیتی هم هستند که به بیرون از کشور امیدوارند که آنها نیز به اصطلاح از این طرف مانده و از آن طرف رانده هستند.
     
    این نماینده‌ سابق مجلس با تاکید بر این‌که جامعه‌ مردمی، از سیاست‌، زده شده، نه سیاست‌زده، گفت: متاسفانه این ذهنیت در جامعه ما به وجود آمده که هر بار به صحنه می‌آید نتیجه‌ای می‌خواهد حاصل نمی‌شود. به عنوان مثال هنوز جوهر قلم یک طرح خشک نشده، مردم ما فرش زیر پای خود را فروخته‌اند و پول‌ها را واریز کرده‌اند، اما جز سرگردانی چیزی ندیده‌اند؛ این‌هاست که ملت ما را از سیاست زده کرده است؛ در واقع آن‌ها که همه چیز را سیاه و سفید می‌بینند دچار سیاست‌زدگی شده‌اند.
     
    وی در ادامه با انتقاد از برخی برخوردها با فعالان سیاسی اظهار کرد: باید این مسائل را با چه دیدی نگاه کرد؟ آیا فردی که با این برخوردها مواجه شده حق ندارد از سیاست زده شود و در کنج خانه بنشیند.
     
    جلودارزاده افزود: وقتی از مردم حتی در دورترین نقاط کشور دعوت می‌کنیم پای صندوق‌های رای حاضر شوند و شاهد مشارکت میلیونی آنها هستیم، اما پس از آن، شاهد صحنه‌های غم‌انگیز انشقاق سیاسی ملت به دست یکدیگر هستیم، آیا نباید به آنها حق داد که از سیاست دور و زده شوند.
     
    جلودارزاده در ادامه گفت: قرار بود سیاستی داشته باشیم که عین دیانتمان باشد. سیاست اسلامی همان سیاستی است که شهید ابوترابی در زندان عراق با زندانبان‌های خود اعمال کرد که همه‌ آن‌ها عاشقانه ایشان را دوست داشتند و یا سیاستی که حضرت امام (ره) موسی کاظم در زندان داشت که آن زن از راه به در شده را نمازخوان کرد. این سیاستی است که نه «زدگی» می‌آورد و نه در سایر بخش‌ها نفوذ می‌کند. ما زمانی از سیاست‌زدگی دور می‌مانیم که هدف اجرای سیاست، نزدیک‌تر شدن مردم به خدا و حل مشکلات آنان باشد.
     
    عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار اضافه کرد: من به عنوان فردی که در عرصه‌های کارگری فعال هستم می‌خواهم به کارگرها بگویم دولت و جمهوری اسلامی به فکر دفاع از مال و ناموس شما هست، یعنی از درآمدی که دارید، حمایت می‌کند تا کسی آن را سرقت نکند، اما ناگهان با ورود بی‌رویه‌ی کالاهای چینی و فروش نرفتن محصولات ایرانی و به تبع آن تعطیلی کارخانه‌ها و بیکار شدن کارگران مواجه می‌شویم؛ یعنی در حالی که ما مدام به کارگران می‌گفتیم جمهوری اسلامی از مال شما در برابر چین کمونیست دفاع می‌کند، بعد با بیکاری کارگران شیعه و نمازخوان؛ همان‌هایی که امام (ره) می‌فرمودند یک موی آنها بر کاخ‌نشینان برتری دارد، مواجه می‌شویم.
     
    این عضو حزب اسلامی کار خاطرنشان کرد: اسلام، امام (ره) و انقلاب به ما هویت بخشیده‌اند. خداوند از ما بازخواست می‌کند که این معرفتی که به ما بخشیده در کجا به کار بردیم و آیا بهترین راه آن جز از طریق اصلاح امور است.
    وی هم‌چنین با انتثقاد از آنچه آن را به کار گماردن افراد کم‌تجربه خواند این امر را از مهم‌ترین دلایل سیاست‌زدگی برشمرد که بسیار عواقب ناخوشایندی دارد.
     
    این نماینده‌ سابق مجلس تاکید کرد: حرف‌هایی که ما مطرح می‌کنیم، از روی تجربه و دلسوزی است، و گرنه با رسانه‌های خارجی مانند صدای آمریکا و BBC مصاحبه می‌کردیم، ما چیزی نمی‌خواهیم جز رضای خدا و اصلاح امور مردم و معتقدیم این روند سیاست‌زدگی و از سیاست زده شدن مفید نیست.
     
    جلودارزاده درباره‌ی دلایل سیاست‌زدگی نیز گفت: مهم‌ترین و تنها دلیل آن یک چیز است و آن دوستی دنیاست که خداوند از آن به عنوان راس مشکلات و خطاها از آن نام می‌برد.
     
    وی هم‌چنین راه‌های برون‌رفت از این مشکل را محاسبه‌ امور خود قبل از محاسبه شدن در روز قیامت دانست و گفت: همه مسوولان ما بنشینند و با خدای خود خلوت کنند، از قدرت و ثروت دل بکنند و برای رضای خدا و خدمت خالصانه و صادقانه به مردم گام بردارند.
     
    جلودارزاده در پایان گفت: مشکلات امروز ما مانند بیماری سرطانی شده که بیماری خود را نمی‌پذیرد.
     
    ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
     

     

    مطالب مرتبط:
    محروم کردن زنان از اشتغال آنان را ازدواج گریزان می‌کند
    مراکز امور زنان در جهت مطالبات زنان ایران حرکت نمی‌کنند
    فریده غیرت: تامین حق و حقوق زن به معنای پیشرفت خانواده‌ است
    هدف قانون‌گذار در حفظ کیان خانواده، محقق نشده است
    گفت و گو با الهه کولایی در ارتباط با گسترش تبعیض جنسیتی در دانشگاه ها