• سه شنبه، ۱۵ دی ۱۳۸۸
  • ازدواج موقت به نام جوانان به کام تنوع‌طلب‌ها
  • نسخه مناسب چاپ
    نسخه مناسب ذخيره
    ارسال به ايميل ديگران
    ارسال به ياهو مسنجر
    اندازه متن: +  -
    تعداد بازديد: 227
    کد خبر: 305

     

    استاد روان‌شناسی دانشگاه تهران عنوان کرد:

    این موضوع ارتباطی به جوانان ندارد و مشکلات اصلی آنها را برطرف نمی‌کند بلکه به مشکلات آنها می‌افزاید/اگر کسی هم تصمیم به ازدواج موقت داشت باید بداند که ازدواج موقت با بی‌بند و باری و خوش‌گذرانی متفاوت است.

    استاد روان‌شناس دانشگاه تهران گفت: متفکران و تصمیم‌سازان جامعه باید بدانند که ازدواج موقت تنها به نام جوانان بوده بلکه به کام برخی میانسالان تنوع‌طلب تمام می‌شود.


    فرح منصوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در مورد طرح ازدواج موقت تاکید کرد: اگرچه درست بودن یا نبودن این اتفاق باید توسط مراجع حقوقی یا دینی بررسی شود اما به هر حال در جامعه بسیاری از پدیده‌ها رخ می‌دهد که دیده نشده و از چشم این مراجع خارج بوده که نیاز به کالبدشکافی و آسیب‌شناسی دارد چرا که هیچ کسی منکر تغییر استانداردهای اخلاقی در جامعه ما نیست.


    او با بیان اینکه باید به دنبال مطرح کردن هر طرح و ایده‌ جوابگوی پدیده‌های حاصل از آن هم بود، افزود: میانگین یک رابطه میان زن و مرد در اثر ازدواج موقت اگر از یک ساعت تا ۹۹ سال باشد و حتی اگر یک رابطه یک هفته‌ای نیز برقرار شود اگر طی این ارتباط بچه‌ای حاصل شود، آیا پدر عهده‌دار سرپرستی آن خواهد بود یا نه؟


    این کارشناس ارشد مشاوره و راهنمایی ادامه داد: این کودکان به دلیل بی‌هویت بودن، نداشتن اصل و نسب، بسیاری از کمبودها و نداشتن جایگاه مورد نظر در جامعه باعث می‌شوند که خودشان در آینده پتانسیلی برای آسیب‌های اجتماعی در جامعه باشند.


    منصوری تصریح کرد: در کنار فرزندان بی‌گناه حاصل از این ازدواج باید در نظر گرفت که آیا به دنبال این رابطه، از زن نیز حمایت می‌شود یا نه؟ مگر غیر از این است که نه تنها هیچ پدری حاضر به قبول ازدواج موقت فرزندش نیست بلکه حتی کسی هم حاضر نیست تا دختر صیغه‌ای را برای ازدواج دائم انتخاب کند.


    روانشناس دانشگاه تهران با بیان اینکه همین زن به تنهایی یک آسیب اجتماعی می‌شود با طرح سئوالاتی عنوان کرد: هدف از مطرح کردن ازدواج موقت در کشور چیست؟ آیا این طرح راهی برای باز بودن دست مردان میانسال برای دریافت یک مجوز قانونی نیست تا به امیال خود برسد و بگویند صیغه هستیم و هر کار خواستند انجام دهند؟


    منصوری با اشاره به اینکه طرح ازدواج موقت به نام جوانان است و به کام میان‌سالان تنوع‌طلب یادآور شد: ‌متفکران جامعه باید بدانند که طرح فوق ارتباطی به جوانان ندارد و مشکلات اصلی آنها را برطرف نمی‌کند بلکه به مشکلات آنها می‌افزاید.


    کارشناس ارشد مشاوره و راهنمایی ادامه داد: باید به جای مطرح کردن چنین مسائلی، آموزش‌های اخلاقی ـ انسانی جوانان را ارتقا دهیم تا حتی اگر جوانی تصمیم به ازدواج موقت داشت بداند که ازدواج موقت با بی‌بند و باری و خوش‌گذرانی متفاوت است چرا اغلب به این مسئله بی‌توجه هستند که تن دادن به ازدواج موقت فرقی با فحشا ندارد.


    او افزود: از آنجایی که جوانان ما نیزتعریف نادرستی از اخلاقیات و تعهدات دارند، باید آموزش‌های آنان را ارتقا داد تا طی روابط موقت مراقب پرورش هر گونه فرزندی باشند! چرا که وقتی کودکی در چنین شرایط نابسامانی به دنیا می‌آید وارد دنیای لرزانی می‌شود که شرایطش به مراتب خطرناک‌تر از رفتارهای پرخطر جنسی جوانان است.
    پایان پیام

    ۱۳۸۸/۹/۲۵

    مطالب مرتبط:
    نخستین همایش فعالان حقوق زنان در لیبی
    بیسوادی مهمترین عامل مصیبت زنان در جهان است
    مصاحبه با وزیر امور زنان سومالی
    تجاوز گروهی به دختران در ملاعام برای اعاده حیثیت!
    بریدن بینی، مجازات زن پاکستانی توسط خانواده همسر