خبر گزاری زنان ایران " ایونا" همواره به عنوان رسانه ای تخصصی در حوزه زنان فعالیت مثمر ثمری داشته است .
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری زنان ایران "ایونا" ، بیش از ۴۰ درصد اخبار این خبرگزاری در راستای انعکاس توانمندی های مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بوده است .
در سال جاری بیش از" ۲۰۰ خبر یک " این خبر گزاری اخبار اختصاصی مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و زیر مجموعه های آن و بالغ بر ۳۰۰ خبر سامانه اطلاع رسانی ایونا مرتبط با این مرکز بوده است.
این انعکاس بالای خبری همیشه این شائبه را در میان مخاطبان ایجاد کرده است که ایونا تحت حمایت مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری فعالیت می نماید و بسیاری از مخاطبان در پیام های ارسالی از سفارشی کار کردن ایونا در مورد این مرکز گله مند بوده اند .
این در حالی است که مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از زمان اخذ مجوز رسمی فعالیت ایونا تاکنون هیچ گونه حمایت مالی از این خبرگزاری نداشته است و هیچکدام از مسوولین رده بالا ی مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری حتی بازدید رسمی از این خبرگزاری نداشته اند .
مدیر جدید این مرکز هنوز با ایونا به عنوان رسانه رسمی زنان ایران مصاحبه ای نداشته است .
در آخرین مورد نیز از این خبرگزاری در اولین نشست خبری خبرنگاران با رییس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری دعوت به عمل نیامده است .
جای سووال است چرا مسوولین این مرکز ارتباط رسانه ای با ایونا ندارند .
آیا این عدم توجه به "ایونا" به خاطر افشاگری ایونا از تخلفات مسوولین امور بانوان دولت هاشمی رفسنجانی است؟
آیا عدم توجه به درخواست های "ایونا" به خاطر حضور پر تعداد طرفداران "ش ح" در این مرکز است؟
آیا رسانه حامی دولت باید مورد بی مهری سازمان زیر مجموعه دولت باشد؟
پاسخگویی شفاف مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری می تواند جواب این سووالات را روشن نماید؟
۱۳۸۸/۱۱/۰۵