خبرگزاری فارس: توران ولی مراد گفت: ائتلاف اسلامی زنان با فراکسیون خط امام مجلس دیدار و گفتگو کرد.
توران ولیمراد دبیر ائتلاف اسلامی زنان در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس درباره دیدار ائتلاف اسلامی زنان با فراکسیون اقلیت گفت: فائزه هاشمی یکی از شرکت کنندگان از ائتلاف اسلامی زنان ضمن برشمردن طرح ها و لوایح و حرکات هایی که در این سال ها در جهت ایجاد محدودیت و محرومیت برای زنان در دست اجرا و اقدام است از نمایندگان حاضر خواست که در جهت از بین رفتن مظلومیت زنان و تصویب طرح هایی که به ایجاد فرصت ها برای زنان و به اجرای عدالت و در حمایت از زنان است فعال باشند.
ولی مراد افزود: وی ایجاد محدودیت برای حضور دختران در دانشگاه ها، حذف مدیران زن در پست های اجرایی، طرح هایی که محرومیت زنان از اشتغال را به همراه داد و از همه مهمترلایحه خانواده و نادیدن گرفتن حق و حقوق زنان را از جمله این طرح ها و لوایح برشمرد.
وی در معرفی ائتلاف اسلامی زنان گفت: خانم ها از جناح ها و طیف های مختلف سیاسی دست به کار شدند که با همدلی و هبستگی در جهت طرح و پی گیری مطالبات زنان و رفع ظلم از زنان با یکدیگر همکاری کنند تا بتوانند از این طریق قدم های موثری در جهت رفع مشکلات زنان و رفع مشکلات جامعه بردارند.
وی ادامه داد: لازم است تا قوانین مدنی با نگرش به زن بر مبنای انسان صاحب اختیار و حق انتخاب و رای، بازنگری و اصلاح شود چرا که با ایجاد نظام جمهوری اسلامی زن انسانی دارای حق انتخاب و رای است که در تعیین سرنوشت و مقدرات نظام مثل تعیین رئیس جمهور و نماینده مجلس دخالت دارد پس در سایر ابعاد هم باید با همین مبنا به او نگاه شود.
وی افزود: به عنوان مثال طرح دیه برابر زن و مرد که جامعه زینب کار تحقیقاتی و طرح پارلمانی آن را به پایان رسانده است در همین راستا است یا مثلا در موضوع شهادت دادن زن به خصوص آن جا که به نظر و شهادت های کارشناسی و نه شهادت به معنای دیدن است آیا شهادت کارشناسی زن و مرد با هم تفاوت می کند؟
ولی مراد هم چنین مطرح کرد : ائتلاف اسلامی زنان با هدف رفع مشکلات زنان خواستار جدی حضور زنان در مراکز تصمیم گیری و تصمیم سازی و مدیریت های عالی نظام و خواستار تعیین سهمیه برای زنان به عنوان یک راهکار اجرایی برای آن در این مراکز است. او گفت چه گونه می توان مشکلات زنان را رفع کرد در حالی که همه این مراکز در دست مردان است و به مشکلات زنان هم از زاویه نگاه مردان نگاه می شود؟
ولی مراد گفت: با تبعیضی که در این سال ها در حق زنان توانمند کارشناس و شایسته انجام گرفته راه حضور جدی و تاثیر گذار در مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری بسته بوده است.
وی افزود: همین ضعف یکی از دلایلی است که مشکلات زنان و آسیب های خانوادگی و اجتماعی نه تنها حل و رفع نمی شود بلکه آسیب روی آسیب اضافه می شود او از نمایندگان حاضر خواست تا این خواسته زنان را مطرح کرده و از کاندیداهای محترم ریاست جمهوری بخواهند که نگرش و برنامه های خود را در جهت حل و رفع مشکلات زنان برای رای دهندگان که نیمی از آنان زنان هستند روشن کنند.
دبیر ائتلاف اسلامی زنان یادآور شد: الهه کولایی از دیگر اعضای ائتلاف اسلامی زنان بود که از نمایندگان حاضر خواست که این ارتباط مستمر و تعریف شده باشد و ترتیبی اتخاذ شود که زنان از خارج از مجلس نیز بتوانند در اصلاح قوانین و نظارت بر تصویب قوانین نقش بیشتری داشته باشند و بتوانند نتایج تحقیقات، کارهای کارشناسی و نظرات خود را به نمایندگان منعکس کرده و با یکدیگر همکاری داشته باشند.
ولی مرادگفت: سهیلا جلودار زاده عضو دیگر ائتلاف اسلامی زنان گفت که زنان به دنبال راهکارهایی هستند که این فرمایش حضرت امام که زنان باید در مقدرات اساسی کشور دخالت کنند اجرایی و عملی شود.
وی گفت: این نگرش و این فرمایش در این سال ها جدی گرفته نشده و به طور جدی به آن عمل نشده و ما همه می دانیم که دخالت در مقدرات اساسی کشور بیش از حضور پای صندوق های رای است و شامل حضور در مراکز سیاستگذاری، قانونگذاری و اداره کشور و مراکز عالی نظام می شود.
این فعال سیاسی خاطر نشان کرد: در این نشست در زمینه مسائل مطرح شده از طرف ائتلاف اسلامی زنان بحث و تبادل نظر شد و با تاکید بر احقاق حقوق زنان در پایان توافق بر تشکیل کمیته ای به ریاست دکتر اسلامی پناه از نمایندگان دیدار کننده و نائب رئیس کمسیون حقوقی و قضایی شد.
وی ادامه داد: این کمیته که مرکب از کارشناسان و اعضایی از ائتلاف اسلامی زنان و نمایندگانی از مجلس خواهد بود با هدف نمایندگی امور زنان در مجلس، رساندن صدای زنان، پی گیری مطالبات زنان و به ثمر رسیدن طرح هایی به منظور رفع مشکلات و حل معضلات و مسائل زنان فعال خواهد شد.
این دیدار در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ صورت گرفت.