رییس بسیج زنان کشور:
رییس بسیج زنان کشور با بیان اینکه پرداختن به موضوعاتی نظیر هم خانگی دختران و پسران ضرورتی ندارد، گفت: این مساله با فرهنگ اصیل، باورها و ارزش های اسلامی ما نیز سنخیت ندارد.
خبرنگار حوزه زنان و خانواده گروه اجتماعی ایرنا به بهانه تبعیت عده ای از جوانان از سبک زندگی غربی و هم خانه شدن با جنس مخالف که نام «ازدواج سفید» بر آن نهاده شده، نظر رییس بسیج زنان کشور را جویا شد.
«مینو اصلانی» نیز در این گفت وگو بدون اشاره به نام این ارتباط افزود: ازدواج واژه ای مقدس است که نمی توان نام آن را بر هر نوع ارتباطی نهاد، اما به تازگی شاهد شکل گیری ارتباطات جدیدی میان دختران و پسران در جامعه هستیم که خارج از چارچوب موازین شرعی است.
وی با اشاره به موضوع همخانگی برخی دختران و پسران ادامه داد: اصلا ضرورتی برای پرداختن به این موضوعات وجود ندارد زیرا با فرهنگ اصیل، باورها، ارزش ها و هنجارهای اجتماعی ما سنخیت ندارد، هر چند نام های مختلف نیز بر آن گذاشته اند.
اصلانی با بیان اینکه شبکه های اجتماعی و ماهواره ای برای پاسخ به نیازهای خود اقدام به تولید و باز تعریف مفاهیمی نظیر خانواده و ازدواج می کنند، افزود: این بازتعریف و بازخوانی ها منطبق بر نیازهای مادی و از هم گسیختگی خانواده های غربی است.
وی با بیان اینکه ارزش ها و هنجارهای اجتماعی ما باعث تحکیم خانواده می شود، تصریح کرد: نگاه ما به ازدواج کاملا قداست گونه است، زیرا پیوندی مقدس میان زن و مردی شکل می گیرد که آرمان ها، اعتقاد و باورهای مشترک دارند و قرار است سهمی در ادامه حیات بشری داشته باشند.
رییس بسیج زنان کشور پرداختن به این موضوع را مربوط به جامعه اسلامی ندانست و گفت: در دین و آیین اسلام دو نوع ازدواج دائم و موقت وجود دارد که در ازدواج دائم، یک خانواده شکل گرفته و بنا به ضرورت، ازدواج موقت نیز میان زن و مرد در شرایطی صورت می گیرد، بنابراین نیازی به تعریف دیگر نداریم.
** دختران در هم خانگی بیشترین آسیب را می بینند
اصلانی با بیان اینکه افرادی که وارد این ارتباطات و هم خانه بودن با جنس مخالف می شوند، زندگی بی سرانجام و در هاله ای از سراب خواهند داشت، گفت: این نوع ارتباطات جایگاهی در میان جوانان ما ندارد و درصورتیکه به خاطر تبلیغات شبکه های حیا زدا و خانمان برانداز نیز این ارتباط شکل بگیرد، اولین ضرر آن متوجه دختران خواهد شد.
وی توضیح داد: دختران به خاطر احساسات پاک خود بشدت آسیب می بینند، زیرا آنها حتی پس از قرار گرفتن در این مسیر، توقع برخورداری از یک ازدواج دائم و ماندگار را دارند زیرا فطرت آنها بر اساس تمایل به تشکیل خانواده است.
اصلانی با بیان اینکه پسران و مردان جامعه نیز بطور قطع از این نوع ارتباط دچار آسیب خواهند شد، تصریح کرد: آنها ناخواسته و نا آگاهانه به دلیل یک سری هیجانات زود گذر و تحت تاثیر تبلیغات، وارد این نوع ارتباط بی ثمر می شوند که بطور قطع شکست هایی را در این مسیر تجربه خواهند کرد.
به گفته وی، ممکن است این افراد هرگز نتوانند از یک زندگی طبیعی و یک خانواده سالم برخوردار شوند، بنابراین جوانان ما باید با درایت خود مانع از تاثیرات سوء تبلیغات شبکه های اجتماعی شوند.
وی از شبکه های اجتماعی که چنین پدیده هایی را ترویج می دهند، به عنوان شبکه های ضد اجتماعی یاد کرد که هدفی جز انحراف و ترویج احساس یاس، ناامیدی و پوچی در میان جوانان ندارند.
به گفته اصلانی، شبکه های غیر اجتماعی باعث می شوند جوانان خارج از چارچوب شرع و قانون رفتار کنند.